Onze makelaar in Spanje

De website van onze Spaanse partner

Barcelona-Estate, met een vestiging in Nederland en Spanje, is gespecialiseerd in vakantiewoningen en appartementen aan de Costa Brava, maar ook in andere delen van Spanje. Wij zorgen voor de totale begeleiding.

Onze spaanse makelaar
Doordat Barcelona Estate ook gevestigd zit in Spanje kunnen wij u ook daar optimaal laten begeleiden door onze eigen spaanse makelaar. Het voordeel hiervan is dat hij goed op de hoogte is van alle regelgeving en natuurlijk de nieuwste veranderingen. Ook zijn gebiedskennis is uitstekend. Hierdoor word al het vervelende werk u uit handen genomen zodat u zonder stress het hele proces kunt doorlopen

Uw wensen
Heeft u speciale wensen? zoekt u een villa in bergen, of juist een appartement aan zee? Voor al uw wensen zoeken wij een bijpassende woning. Uiteraard kunt u op onze site verschillende woningen bekijken.

Is dit niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen door. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk een mooi aanbod bij uw wensen krijgt.

http://www.habitatgesmaresme.cat/nl/”>Habitatges Maresme in Pineda de Mar

Habitatges Maresme is gevestigd in Pineda de Mar, Barcelona

Wilt u informatie, bent u zoekende naar een appartement of huis in de omgeving van Costa Barcelona, laat het ons weten en mail info@barcelona-estate.nl